Miami nyaralás olcsón

Miami kedvelt uticélja minden utazónak. Ez az a hely, ahová egyszer az életben illik eljutni ! Itt mindig nyár van, és egész évben buliznak. kivéve természetesen azokat az időszakokat amikor a tornádó meglátogatja a partszakaszt 🙁  Miamiba érdemes kimenni rövidebb időszakra is, ha találsz olcsó repülőjegyet. A parton a filmekből látott hangulat uralkodik, és bár nem olcsó hely, mi magyarok is biztosak lehetünk benne, mindenki megtalálja a pénztárcánkhoz szabott helyeket. 🙂 Tehát Dont Panic !  –   Most pedig lássunk neki és nézzük át azt a folyamatosan frissülő 3 –  keresőt ami egymást átfedve, – kiegészitve megmutatja nekünk a legjobb ajánlatokat Budapestről, — Itt hozzátesszük azért, hogy akinek nem fáj, bécsből sokszor a vonatjegynél jóval olcsóbban visz a Lauda vagy valamely másik társaság, tehát ha már konkrét időpontunk van, érdemes azt az indulási pontt is átnézni 🙂  Aki ezt a három – négy keresőt átnézi és megtalálja az olcsót, ne sokat hezitáljon NEM nyúlhat félre.. bár Kiwi néha necces, Smartfarest pedig nagyon komolyan javaslom bármilyen szépet igér, felejtsd el !!!

Előszor is nézzünk egy alaplistát.. aztán kezdjünk kutakodni máshol is 🙂

 

Ezek után három repülőjegy keresőn kutakodjunk érdemben ha az időpontok nem tetszenek…  OLCSOREPJEGY.COM,  ( gyors és jó találatok, naptárnézet )    SKYSCANNER, ( megbizható és gyors, sokszor legolcsóbb találat !)   KIWI  ( Kiválóan testreszabható multi állomáskeresés egyidőben ! )   MOMONDO    ( az utazómajom is használja ! :), hát plagizáljunk kicsit 🙂

NO és akkor a Szállások :  Én jó szokás szerint mindig a HOTELSCOMBINEDDEL kezdem.

az ledob szépen egy listácskát és utána ha van időm még mazsolázgatok…    AMi eddig jól bejött az

AGODA szállások Miamiban ,

általában az agoda és a booking veri  mezőnyt ..      BOOKING , PRICELINE , esetleg a TRIP jön még szóba végtelen idővel nem rendelkezőknek , mert itt néha extrázás van 🙂  és máris egy MAP a Bookingtól..  ( mobil browserekben nem mindig jelenik meg.)

Szálláskeresés :  Booking.com keresőjével

Booking.com

és aki ennyi opció után nem tud kb 2 óra alatt összerakni egy komplett tervet, annak ajánlok még egy opciót 🙂  vagy inkább kérje meg egy repülőjegy keresésben jártas ismerősét..

MIAMI REPJEGY + SZÁLLÁS

Mindenkinek örömteli nyarat és időtöltést kivánunk 🙂

Sending
User Review
4.75 (4 votes)

Add Comment