Málta szuperolcsó repülőjegy ajánlat !!!

Málta repülőjegy + szállás reggelivel 4* tengerpart közeli szállodában !

Ne keresgélj tovább !  Itt a Neked való ajánlat! Persze csak akkor ha te is úgy érzed, hogy szenzációs minőségi váltás télen elutazni és eltölteni pár napot Máltán,  50 ezer forint körüli összegből, egy helyen ahol ilyenkor is 15 fok körüli az átlaghőmérséklet !  🙂

Málta olcsónAmennyiben még olcsóbb szállást szeretnél választani vagy éppen magasabb elvárásokkal rendelkezel és a luxust keresed,  Ajánljuk az olcsoapartmanok.hu keresőjét, amel a Trivago hoz hasonlóan a legkülönbözőbb szállásajánlatokat rendezi ár szerint sorba.   ( kattints a linkre :

  SZÁLLÁS MÁLTA

 

gozo strand

 

Málta szigetén szinte mindenki beszél angolul. A lakosság és a környezet nyugodt és barátságos, Az ételek árai abszolult megfizethetőek, és sok kis PUB, étterem mellett, közértek és pizzaszelet kioszkok is tömegével találhatók. Aki idejön mindenképpen kostólja meg a helyi söröket, illetve a tengeri herkentyűket 🙂 !  Ha látnivalók után vadásznál, – bőven találsz azt is ! A Hop on – Hop off buszok 3 féle túraútvonalat kinálnak, mindenhol vannak valóban érdekes célpontok.  A tengerpartok átalában sziklásak, kiskavicsosak, kivéve néhányat. és a híres Gozo gyönyörű tengerkék öbleit !

 

REPÜLŐJEGY + 4* SZÁLLÁS reggelivel  – Foglalás 52000 FT

Málta olcsónPozitívumok.: Málta szigetén szinte mindenki beszél angolul. A lakosság és a környezet nyugodt és barátságos, Az ételek árai abszolult megfizethetőek, és sok kis PUB, étterem mellett, közértek és pizzaszelet kioszkok is tömegével találhatók. Aki idejön mindenképpen kostólja meg a helyi söröket, illetve a tengeri herkentyűket 🙂 !  Ha látnivalók után vadásznál, – bőven találsz azt is ! A Hop on – Hop off buszok 3 féle túraútvonalat kinálnak, mindenhol vannak valóban érdekes célpontok.  A tengerpartok átalában sziklásak, kiskavicsosak, kivéve néhányat. és a híres Gozo gyönyörű tengerkék öbleit !

Élj az alkalommal és utazz minél többet, az élmények jobb emberré tesznek…

….. és ha nem hiszel a szemednek, ellenőrizd az árakat az UTAZOMAJOM kedvenc keresőjével is ! 🙂

Málta utazási ajánlat 52000 ft
  • Málta repülőjegy ajánlat
  • Málta szállás vélemény
5
Sending
User Review
4.8 (10 votes)