Ibizai nyaralás jegyárak, szállások

Ibiza a BULISZIGET

The Cheapest Round-trip Tickets from Budapest to Ibiza

IndulásVisszaútMegállókLégitársaságJegyek keresése
13 július 202415 július 2024KözvetlenWizz AirTickets from 72 634
Spanyol területen sokszor nyaraltunk már, de a Baleár szigetek egyikén sem voltunk még, így gondoltam, ezen sebtiben változtatni kell! Gigajó szállást találtunk a buli epicentrum kellős közepén, a buszpályaudvartól, a tengerparttól és a menő szórakozó helyektől, bároktól 5-10 percnyi sétára.

Nézd meg :          Olcsó apartman Ibiza

Ibizán mindenki beszél angolul, spanyolul kevésbé, de nagyon kedvesek, és barátságoságosak. A U.K. túrista izomfiúk picit beképzeltek, a lányaikon pedig nincs nagyon ruha…(gondolom a mini cabinbag miatt van, de ezt az odalátogató fiatal srácok egyátalán nem bánják) szocializáltabb olaszok, franciák, s nem utolsósorban magyarok is szívesen választják úticélnak. A közértek olcsók, de érdemes párszáz métert kutyagolni, mert egy- egy bevásárlásnál akár 10-30% árkülonbözetek is lehetnek! Extrafontos: 21 óra után lezárják az alkohol tartalmú italok polcait, így érdemes előre bevásárolni, mert a koncerteken/ dizsikben 8-15 Euro alatt max csapvizet lehet vásárolni. Jaa, és nincs táskakutatás belépésnél!
Néhány szórakozóhelyen belépőt szednek (5-20 Euro) ellemben leiható a jegy!
Sztripbár, 10 Euroért 2 koktél, és rengeteg cici…

 Látnivalók amiket nem hagyhatsz ki:    

  • Es Vedra a mágneses mező
(Ide csak taxival lehet eljutni, bár elég olcsó, és korrekt a buszhálózat.)
  • Hippy market a csúcsszuper:

A repjegyeket, amik fejenként 19.000 Ft- ba kerültek oda- vissza, a kedvenc repülőjegy vásárlási oldalon szereztük be, nézz körül itt is kiváló ajánlatokat találhatsz:

Van egy meglepetésünk is utazási hackereknek ! egy oldal ahol Crypto valutával is lehet repülőjegyért fizetni. A kereső szuperhasznos funkciója a legolcsóbb repülőjegy és szállás kombinációjának lekeresése.

Repülőjegy vásárlás olcsón

TIPP:

Koncertekre elővételben, de helyszínen is lehet jegyet kapni (10-100 Euro között, illetve vannak instás csoportok, ahol 20-30% engedménnyel is lehet venni!)

Ibizát , a partik és nyugdíjasok szigetét szívből ajánlom mindenkinek, kisgyermekes családok kivételével❤

Top 5 Party szállás Ibizán :

Látnivalók – Programok – Szórakozás Ibizán !

Sending
User Review
5 (5 votes)