Cancún jegyárak, szállások, látnivalók

**Cancún, a Karib-tenger gyöngyszeme**

Cancún Mexikó Yucatán-félszigetén található, a Karib-tenger partján. A város egykor egy kis halászfalu volt, de az 1970-es években építették ki modern üdülőhellyé. Ma Cancún a világ egyik legnépszerűbb üdülőhelye, amely mindent kínál, a fehérhomokos strandoktól és a kristálytiszta víztől a lenyűgöző maja romokig.

**Mikor érdemes Cancúnba utazni?**

Cancúnban a hőmérséklet egész évben kellemes, de az ideális utazási időszak a novembertől áprilisig tartó időszak, amikor a levegő hőmérséklete 25-30 °C között van. Ebben az időszakban kevesebb a csapadék, és a turisták száma is kisebb.

  • **Top 5 látnivaló Cancúnban**

    * **Zona Hotelera:**  Cancún fő üdülőövezete, ahol a luxusszállodák, éttermek és bárok sorakoznak. A területen található a **Playa Norte**, Cancún egyik legnépszerűbb strandja.

  * **Isla Mujeres:**     Cancúntól 13 kilométerre fekvő sziget, amely gyönyörű strandjairól, vízi sportlehetőségeiről és korallzátonyairól ismert.

   * **Chichén Itzá:**  A maja civilizáció egyik legjelentősebb romvárosa, amely a világörökség része. A városban található a **Kukulkán-piramis**, amely a maja napistennek, Kukulkannak állít emléket.

   * **Xcaret:**  Egy nagy kiállítási park, amely a mexikói kultúrát és természetet mutatja be. A parkban található egy korallzátony, egy cenote (földalatti víztározó), egy trópusi erdő és egy maja romváros.

   * **Xel-Há:**  Egy másik nagy kiállítási park, amely a Karib-tenger élővilágát mutatja be. A parkban található egy korallzátony, egy cenote és egy vízi út, amelyen csónakázhatunk.

  • **Mikor legolcsóbb a repülőjegy Budapestről Cancúnba?**

A repülőjegyek ára a szezontól és a foglalási időponttól függően változhat. Általánosságban elmondható, hogy a legolcsóbb repülőjegyeket a novembertől áprilisig tartó időszakban lehet találni. A foglalást érdemes előre, legalább 3-4 hónappal az utazás előtt elvégezni.

A legolcsóbb jegyek Budapest-ről Cancún-ba

IndulásVisszaútMegállókLégitársaságJegyek keresése
20 november 202426 november 2024KözvetlenTurkish AirlinesJegyárak: 218 252

Vagy a KAYAK keresőjével kereshetünk komplett utazási ajánlatokat is. Ez tartalmazza az oda vissza repülőjegyeket és a kiválasztott szállás díját, a kiválasztott opciók szerint.  :

Kayak csomagajánlatok tartalmazzák a repülőjegyek és szállások díját !Cancún jegyárak

Cancún egy gyönyörű és sokoldalú üdülőhely, amely mindenki számára kínál valamit. Legyen szó pihenésről a strandon, felfedezésről a maja romvárosokban vagy vízi sportolásról, Cancúnban mindenki megtalálja a számítását.

Sending
User Review
5 (3 votes)

Add Comment